Хороскоп за деня – 25 септември 2022, неделя   ороскоп за

...
Хороскоп за деня – 25 септември 2022, неделя
  ороскоп за
Коментари Харесай

Козирогът с нов ухажор, Близнаците изгаря от страст

Хороскоп за деня – 25 септември 2022, неделя
 

ороскоп за деня – 25 септември 2022, неделя

Овен
Склонни сте да вземате прибързани решения, само че би трябвало да обмислите всяка своя стъпка, с цел да не се изложите. Добре е да се погрижите за здравословното си положение, тъй като заболяванията на този ден са доста рискови, в случай че не им се обърне внимание незабавно.

Телец
Предоставят ви се чудесни условия и може да разгърнете своя креативен капацитет, да очаровате някого, да намерите другари или сътрудници. Възможни са обаче и паники или напрежение с близки хора. Пийте повече вода и хапвайте храни, богати на антиоксиданти!

Близнаци
Повишените ви страсти могат да породят напрежение в връзките ви с близките. Внимавайте да не засегнете тези, които обичате, с недомислени изявления! Страстта ви изгаря. Ласките ще оказват помощ да разтопите ледовете сред вас. Възможни са травми. 

Рак
Повишената сензитивност, интуицията и мемоари ще са водеща мощ през този ден.  Ще намерите каквото търсите. Можете да се изразите добре и да намерите поддръжка. Склонни сте да си угаждате и преяждате. Има риск от затлъстяване, тъй като всеки непотребен грам ви се лепи. 

Лъв
Бъдете непрекъснати и неотклонни в задачите си! Може да вземете значими решения, само че е добре преди този момент да се посъветвате с околните си. Желателно е да ограничите нездравословните храни и питиета, които имат отрицателен резултат върху здравословното ви положение. 

Дева
Пред вас се откриват положителни благоприятни условия да осъществите фантазиите си, да разширите своя мироглед като да придобиете нови познания и умения. Обърнете обаче внимание на здравословното си положение! Най-уязвими в този момент са сливиците и гласните струни. 

Везни
Нуждаете се от положителна среда и хора, които споделят потребностите ви. Добре ще ви се отрази разходка измежду природата в приятната компания на обичания. За самотните дами в този момент не се целесъобразни запознанствата, тъй като са склонни да идеализират и може да се разочароват.  

Скорпион 
Изпитвате буйно предпочитание да измененията хората, които обичате, а това може да породи съществени разправии. Не си и помисляйте да им налагате ограничавания или да желаете нещо, което те не могат да ви дадат! Носете тоалети в тъмносиньо! Това спомага за ясна вътрешен глас и разум.

Стрелец
Да приказваш без да мислиш, е все едно да стреляш без да се целиш. Това го е споделил Мигел де Сервантес, само че в този ден думите са като патрони и в случай че не ги подбирате вярно, рискувате да се изложите. Не е целесъобразно да сте в шумна компания. Не злоупотребявайте с алкохола!

Козирог
Може напълно ненадейно нежните създания, родени под този знак, да получат букет цветя или предложение за среща от нов любовник. Звездите обаче ви предизвестяват, че тези сантиментални прекарвания няма да доведат до сериозна връзка. Мъжете пък да внимават с ревността!

Водолей
За да получите това, което желаете, би трябвало да положите старания в връзката. Сигналите, които получавате при общуването с представители на противоположния пол, обаче може много да ви объркат. Не търсете логичност! Оставете се на интуицията да ви води и се забавлявайте!

Риби
Полезно е да си спомните за предишното. Някои от представителите на този знак обаче даже ще бъдат изправени пред алтернативата дали да дадат втори късмет на някогашната си половинка или да продължат да се вършат на ядосани. Дори да са ви наранили, налага се да простите.

за всички зодии

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР